Despre JobSTART

Ce facem? Suntem aici pentru a ajuta viitorii angajați să își construiască o carieră de succes. Tot aici, le oferim angajatorilor posibilitatea de a-și găsi viitorii angajați dintre candidați al căror scop este să devină profesioniști, care sunt dispuși să pună în beneficiul angajatorului bagajul educațional, aptitudinile și competențele. Candidații de pe JobSTART.ro sunt înscriși la studii universitare și au urmat sau vor urma un stagiu de practică în cadrul unei entități autorizate de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) să desfășoare servicii în domeniul financiar-contabil, precum și în cadrul partenerilor noștri, ce activează în domenii cu potențial competitiv pentru dezvoltarea economică a țării noastre.

Succesul tău, misiunea noastră!

Am dezvoltat o platformă de soluții integrate pentru viitorii angajați. Un instrument care aduce împreună angajatorii cu cei care caută să își construiască un viitor profesional de succes.

Obiectivul nostru este de a crește gradul de angajabilitate a studenților.

Pentru tine, student sau proaspăt absolvent al facultății, este o provocare să îți găsești un job încă din timpul facultății în domeniul în care urmezi studiile? Noi te ajutăm! Succesul tău profesional este misiunea noastră, motiv pentru care îți punem permanent la dispoziție resurse care te ajută să fii mai bine informat și pregătit.

Vrei să îți găsești un job, cauți un internship sau vrei să te înscrii la un stagiu de practică în domeniul tău de studiu? Ai ajuns în locul potrivit!

Noi te ajutăm să îți construiești cariera.

Ești înscris în proiectul Viitor pentru studenți!? Nu mai sta pe gânduri! Fă-ți cont pe JobSTART.ro și construiește-ți o carieră de succes!

Your Dream Jobs Are Waiting

Over 1 million interactions, 50,000 success stories Make yours now.

How It Works?

Job for anyone, anywhere