Politica de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal

A. INFORMAȚII GENERALE

Această Politică de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal („Politica”) descrie modalitățile în care noi, CORPUL EXPERȚILOR CONTABILI ȘI CONTABILILOR AUTORIZAȚI DIN ROMÂNIA (CECCAR), procesăm informațiile aduse la cunoștința noastră, incluzând datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestui website (www.jobstart.ceccar.ro) atunci când acesta este utilizat de dumneavoastră.

Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră personale (în cazul în care acestea sunt furnizate) în conformitate cu această politică. 

În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii prevăzuți de această politică de confidențialitate și cu furnizarea datelor cu caracter personal, nu utilizați acest website sau serviciile oferite de acesta.

Pentru a urmări mai ușor informațiile, ne putem referi la entitatea noastră, folosind termenii ”CECCAR”, „Corpul”, „Instituția”, „noi”, „nostru”, „noastră”, etc, iar la dumneavoastră folosind termenii „utilizator”, „vizitator” sau „membru”.

 

CORPUL EXPERȚILOR CONTABILI ȘI CONTABILILOR AUTORIZAȚI DIN ROMÂNIA, cu sediul în București, Intrarea Pielari, nr. 1, sector 4, C.U.I. RO 7426179, este o persoană juridică de utilitate publică și autonomă, înființată în baza OG nr. 65/1994 privind organizarea activității de expertiză contabilă și a contabililor autorizați, rep., respectiv o organizație profesională ce desfășoară activități de organizare și monitorizare a activității experților contabili și contabililor autorizați, precum și a societăților de contabilitate și expertiză contabilă.

Totodată, CECCAR este persoană juridică responsabilă de prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le colectează direct de la dumneavoastră sau din alte surse, precum și ca urmare a accesării și vizualizării informațiilor existente pe site-ul www.jobstart.ceccar.ro de către dumneavoastră. În colectarea acestor date, instituția noastră acționează în calitate de operator de date cu caracter personal și, prin lege, suntem obligați să vă furnizăm informații despre noi, tipurile de date personale pe care le colectăm, modul în care utilizăm informațiile, cui îi sunt transmise datele, precum și drepturile și opțiunile pe care le au persoanele fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. 

De asemenea, pentru ca datele dumneavoastră să fie prelucrate în siguranță, am depus toate eforturile să implementăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile dumneavoastră personale, iar prin prezenta politică descriem măsurile pe care le luăm pentru a asigura securitatea informațiilor și cum ne puteți contacta în legătură cu punerea în practică a protecției datelor și pentru a vă exercita drepturile.

www.jobstart.ceccar.ro este website-ul CECCAR destinat utilizatorilor interesați (angajatori) de a anunța un post vacant sau un stagiu de practică sau a celor interesați în a-și găsi stagii de practică, internshipuri și joburi în domeniul financiar-contabil. De asemenea, website-ul este destinat a oferi o mai bună informare cu privire la activitatea și oportunitățile pe care le punem la dispoziție, precum și o comunicare eficientă cu persoanele interesate de activitatea noastră.

În general, intenția noastră este de a colecta datele cu caracter personal care sunt furnizate în mod voluntar de către vizitatorii website-ului nostru și care sunt necesare pentru a putea oferi acces la informații privind activitățile și oportunitățile oferite de instituția noastră sau prin intermediul nostru.

Vă rugăm să citiți cu atenție această Politică pentru a afla mai multe informații despre modul în care procesăm informațiile aduse la cunoștința noastră, incluzând datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestui website atunci când acesta este utilizat de dumneavoastră.

Politica noastră de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal se aplică oricărui vizitator sau membru al website-ului www.jobstart.ceccar.ro al CECCAR.

 CECCAR se angajează să respecte prevederile Regulamentului UE 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date prin luarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, destinate să pună în aplicare în mod eficient principiile de protecție a datelor:

– Legalitate, echitate și transparență: prelucrăm datele dumneavoastră legal și corect, suntem întotdeauna transparenți în privința informațiilor pe care le utilizăm, iar dumneavoastră sunteți informat corespunzător.

– Controlul vă aparține: în limitele legii, vă oferim posibilitatea de a examina exactitatea datelor personale, actualiza sau șterge datele pe care le-ai împărtășit cu noi și de a vă exercita celelalte drepturi.  

– Integritatea datelor și limitarea scopului: utilizăm datele numai în scopurile descrise la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale, scopurile noastre respectând, în toate cazurile, legislația în vigoare. Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele personale sunt corecte, complete și actualizate.

– Securitate: am implementat măsuri rezonabile de securitate și criptare, astfel încât să vă protejăm cât mai bine informațiile. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți faptul că niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură.

B. CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Puteți utiliza site-ul nostru fără a dezvălui date cu caracter personal, în calitate de vizitator al website-ului, respectiv fără a fi necesară înregistrarea unui cont sau completarea vreunui formular de contact.

 Cu toate acestea, în cazul în care alegeți să interacționați cu website-ul nostru sau să aplicați la unul sau mai multe joburi disponibile pe site, vi se va solicita furnizarea acestor date în timpul unui proces de înregistrare sau autentificare, necesare pentru:

 • crearea unui cont de utilizator (candidat sau angajator/recrutor), modificarea sau actualizarea datelor contului creat
 • aplicarea la unul sau mai multe posturi vacante disponibile din lista de joburi existentă pe website
 • publicarea unui anunț de recrutare (pentru angajatori/recrutori)
 • contactarea în vederea transmiterii mesajelor/ solicitărilor/ sesizărilor dumneavoastră la secțiunea Contact
 • comunicarea sau interacționarea cu website-ul prin postarea de comentarii, recenzii, evaluări, impresii, întrebări și răspunsuri cu privire la un anumit articol publicat la secțiunea de Noutăți.
 • postarea unei recenzii cu privire la profilul unui angajator-membru al site-ului ori pentru a trimite acestuia un mesaj
 • selectarea de către utilizator a joburilor potrivite și salvarea lor în shortlist
 • partajarea sau distribuirea pe rețele social-media a articolelor sau anunțurilor de interes pentru utilizator
 • contactarea dumneavoastră pentru remedierea unor defecțiuni tehnice ale site-ului și pentru a ne îmbunătăți platforma  

Prin urmare, pentru realizarea scopurilor de mai sus, colectăm date cu caracter personal prin utilizarea formularelor de contact pe care le regăsiți accesând diversele secțiuni/subsecțiuni/rubrici și butoane de acțiune din cadrul website-ului, astfel:

 1. Acasă/Dă start carierei tale!/ Înregistrează-te!/ Conectați-vă la Job START/ Autentificare sau Creează un cont gratuit JobSTART/ Înregistrează-te acum ori formularul Autentificare/ Înregistrare, prin intermediul cărora vă puteți conecta cu website-ul:
 1. Prin autentificarea într-un cont existent, pe baza următoarelor date cu caracter personal: adresa de email și parola de acces la platformă. Totodată, formularul de autentificare oferă posibilitatea pentru utilizator de a-și reseta parola contului, în cazul în care a uitat-o, precum și de a-și da acordul de a rămâne autentificat în cont atunci când se conectează la website cu același dispozitiv.
 2. Prin crearea unui cont de utilizator candidat sau utilizator angajator, datele solicitate fiind:adresa de e-mail, parola contului, cod de identificare profesional (suplimentar pentru crearea unui cont de angajator).

 

 1. Caută Joburi/Aplică acum, utilizată atunci când selectați un post vacant și aplicați pentru acesta, fiind în prealabil necesară autentificarea în contul de utilizator pe baza datelor de acces, respectiv adresa de e-mail și parola.   
 2. Noutăți/ Citește mai mult/ Lasă un comentariu / Trimite Comentariu
 3. Contact/ Lăsați un mesaj/Trimite mesajpentru transmiterea de mesaje, solicitări, sesizări, fiind necesare următoarele date: numele, adresa de email, interesul utilizatorului (subiectul mesajului) și orice alte date sau informații pe care le completați în caseta destinată mesajului.
 4. Pentru Candidați, rubricile: Caută Joburi/Aplică Acum, Tablou de bord Candidați, Alerte de Joburi, Marcajele mele, pot fi utilizate doar pe baza autentificării în contul de utilizator, prin completarea adresei de email și parolei, în formularele Conectați-vă la JobSTART/Autentificare sau Creează un cont gratuit JobSTART/Înregistrează-te acum. Prin intermediul acestor rubrici sunt prelucrate date și informații cu caracter personal asociate profilului creat pe site de utilizator cum sunt: CV uploadat în formularul online, fotografia, data nașterii, sexul, vârsta, calificare, vechimea în muncă, limbi vorbite, postul căutat, profile deținute pe rețele sociale, date de contact, cursuri, diplome, istoric aplicări la joburi, preferințe (joburi salvate, lista scurtă de locuri de muncă, angajatori preferați sau urmăriți, alerte joburi), istoric mesaje transmise și orice alte date indicate în CV-ul urcat pe site în mod voluntar ori date care rezultă din activitatea desfășurată pe site de către utilizator.
 5. Pentru Angajatori, utilizatorii vor putea accesa rubricile: Căutați candidați, Tablou de bord Angajator, Postează job, doar prin logarea în contul de utilizator angajator pe baza adresei de email și parolei.
 6. Interacțiunea cu site-ul privind contul unui angajator:
  • Formularul de postare recenzii Fii primul care scrie o recenzie pentru (angajator) sau trimiterea unui mesaj prin acționarea butonului Contact(angajator)/ Trimite mesaj, existente pe pagina de profil a unui angajator, fără a fi nevoie de autentificare în cont,
  • Mesaj privat către angajator, doar pe baza contului de Candidat înregistrat pe site.

Furnizarea informațiilor cu caracter personal marcate cu * prin intermediul formularelor noastre de contact este necesară pentru a respecta sau a răspunde solicitărilor primite de la dumneavoastră. Alte date sau informații cu caracter personal pe care ni le furnizați la completarea formularelor de contact sunt la alegerea dumneavoastră.

Nefurnizarea oricăreia dintre informațiile și datele cu caracter personal solicitate poate conduce la imposibilitatea contactării și transmiterii mesajelor și solicitărilor dumneavoastră, respectiv la imposibilitatea înregistrării unui cont, și în consecință, la imposibilitatea procesării aplicărilor dvs. la joburi prin intermediul website-ului.

Suplimentar față de datele cu caracter personal și modalitățile de colectare descrise mai sus, colectăm date și din alte surse, așa cum este valabil pentru cele mai multe dintre site-urile web. Astfel, website-ul:  www.jobstart.ceccar.ro colectează automat anumite informații și le stochează în fișierele jurnal, prin modulele Cookie sau alte tehnologii similare (web beacons, web server logs, s.a). Acestea sunt date statistice referitoare la acțiunile și tiparele de navigare ale utilizatorilor noștri, și nu identifică direct o anumită persoană.

Aceste date includ: adresele IP (Protocol Internet), locația geografică a computerului sau a dispozitivului, tipul de browser, sistemul de operare și alte informații despre vizitarea acestui website, de exemplu paginile vizualizate, anunțurile pe care ați dat click. Adresa dumneavoastră IP poate fi, de asemenea, utilizată pentru a diagnostica problemele cu serverul nostru, pentru a administra acest site, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări navigarea unui utilizator pe site, pentru a colecta informații demografice și pentru a ne ajuta să înțelegem preferințele vizitatorilor și nevoile acestora.

Cookie-urile și alte tehnologii similare ne ajută să îmbunătățim website-ul și să oferim un conținut mai bun și mai personalizat. Pentru mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor pe website, vă rugăm să consultați Politica de administrare a modulelor cookie disponibilă pe website-ul nostru

 

De asemenea, vă informăm că, navigând în cadrul secțiunilor din website-ul nostru, veți găsi și link-uri/ adrese de interes pentru informarea dumneavoastră pe care le considerăm utile sau sunt corelate cu conținutul  www.jobstart.ceccar.ro .

Astfel, am inclus un link către website-ul principal al CECCAR (www.ceccar.ro), pentru informarea comunității de membri, stagiari sau orice alte categorii de utilizatori interesați de domeniul economico-financiar, prin intermediul căruia CECCAR prelucrează datele cu caracter personal conform politicii de confidențialitate publicate de Corp în cadrul acestuia. Alte link-uri externe existente pe website-ul nostru vă direcționează către website-uri care nu aparțin CECCAR (www.fonduri-ue.ro, www.acountancyeurope.eu, www.facebook.comwww.google.com, www.docs.google.com, www.linkedin.com, www.instagram.com etc), care pot funcționa independent de website-ul nostru și pot avea propriile notificări, declarații sau politici de confidențialitate. Vă recomandăm să le treceți în revistă înainte de a trimite orice informații personale acestor website-uri, pentru a înțelege cum pot fi procesate datele personale în legătură cu aceste website-uri conectate. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau opiniile exprimate pe website-urile care nu ne aparțin sau care nu sunt gestionate de noi, pentru politicile sau practicile de confidențialitate ale altor operatori de date, pentru modul în care website-urile acestora își gestionează datele sau pentru serviciile terțelor părți.

C. SCOPURILE PRELUCRĂRII

CECCAR prelucrează datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului www.jobstart.ceccar.ro în următoarele scopuri:

 • Informarea utilizatorilor, prezentarea și publicitatea posturilor vacante din domeniul financiar-contabil (postarea de către profesioniștii autorizați ai CECCAR să desfășoare servicii în domeniul financiar-contabil a posturilor vacante de care aceștia dispun, aplicarea la aceste posturi vacante de către utilizatorii înregistrați cu cont de candidat, s.a);
 • Îndeplinirea obligațiilor legale ale CECCARîn ceea ce privește îndeplinirea atribuțiilor stabilite de lege și al derulării proiectelor cofinanțate de UE de care beneficiază CECCAR, și care au ca obiective sprijinul pentru studenții și viitorii angajați în domeniu în scopul creșterii gradului de angajabilitate a acestora;
 • Soluționarea petițiilor și a sesizărilor formulate prin intermediul formularului de contact;
 • Centralizarea operațiunilor și administrarea unei baze de date interne în care să fie stocate informațiile cu privire la utilizatorii website-ului, membrii actuali și potențiali (persoanele vizate), pentru a putea fi utilizate de către departamentele și structurile Corpului în activitatea acestora;   
 • Înregistrarea și/sau mentenanța conturilor;
 • Furnizarea de servicii suport pentru solicitările utilizatorilor – informații adiționale despre anunțurile publicate, despre actualizarea unora din datele de contului, etc.
 • În vederea îmbunătățirii experienței oferite pe site, analizarea comportamentului utilizatorilor care accesează website-ul, prin folosirea de cookies, cu scopul de a furniza un conținut general sau particularizat și de oferte adaptate intereselor sau preferințelor utilizatorilor. 
 • Pentru efectuarea de analize interne (incluzând analize statistice), atât cu privire la oferte, cât și cu privire la portofoliul de utilizatori, opinii privind gradul de satisfacție al acestora față de oportunitățile oferite prin intermediul website-ului s.a.
 • În scop de arhivare a documentelor, atât în format fizic, cât și electronic.
 • Pentru protejarea împotriva fraudei și a altor activități ilegale, pentru soluționarea oricăror petiții/plângeri/solicitări ale persoanelor vizate, precum și pentru constatarea sau revendicare unui drept în instanță, soluționarea litigiilor sau investigațiilor în care CECCAR noastră este parte.
 • Pentru a diagnostica sau remedia probleme tehnice de funcționare a website-ului.
 • Alte scopuri compatibile celor descrise mai sus

D. TEMEIURILE PRELUCRĂRII

Temeiul legal al prelucrării datelor cu caracter personal conform scopurilor mai sus indicate este: 

 • Prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligații legale care îi revine operatorului, conform prevederilor art. 6, alin.1, lit. c) din Regulamentul UE 679/2016 (privește dezvoltarea prezentului site în contextul realizării atribuțiilor legale ale organizației și al derulării proiectelor cofinanțate de UE al căror beneficiar este CECCAR și care au ca obiective sprijinul în formarea și dezvoltarea profesională a profesioniștilor în domeniu, creșterea gradului de angajabilitate a studenților, crearea de resurse de informare și oportunități pentru cariera profesională a studenților și profesioniștilor CECCAR).
 • Prelucrarea este necesară în scopul asigurării interesului legitim de a îmbunătăți permanent experiența dumneavoastră pe site, pentru securitate (pentru a păstra acest website securizat împotriva fraudei și altor activități ilegale) și protejarea drepturilor și intereselor  CECCAR și ale partenerilor colaboratori, conform prevederilor art. 6, alin. 1, lit. f) din Regulamentul UE nr. 679/2016. 

Furnizarea datelor în acest scop nu este obligatorie, refuzul furnizării datelor nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.  

E. DURATA PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

CECCAR prelucrează datele cu caracter personal doar pe durata necesară pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare mai sus menționate, iar ulterior pentru respectarea cerințelor legale în vigoare și pentru protejarea drepturilor legale și a intereselor administratorului website-ului. 

În cazul prelucrării datelor în baza contului de utilizator forum (a datelor asociate contului), datele vor fi prelucrate sau vor rămâne în posesia noastră până la momentul dezactivării contului, iar în măsura în care datele nu vor mai fi necesare pentru respectarea cerințelor legale în vigoare și pentru protejarea intereselor organizației noastre, acestea vor fi șterse sau anonimizate.

Informațiile colectate de cookies sunt stocate timp de 30 de zile în vederea realizării de analize și rapoarte legate de performanța website-ului. Ele vor fi șterse ulterior acestei perioade.

F. TRANSMITEREA/DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, CECCAR poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină desfășurarea activității Corpului prin intermediul site-ului, cum sunt furnizorii de servicii IT (mentenanță, dezvoltare software), de servicii de monitorizare a traficului și comportamentului utilizatorilor, de arhivare în format fizic/electronic, de servicii juridice sau alte companii cu care putem dezvolta programe comune sau de colaborare în legătură cu activitatea CECCAR, precum și către organele fiscale, judiciare, autorități judecătorești sau alte autorități competente de control ale statului, în baza și limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate de acestea. 

Putem transmite datele și altor părți având consimțământul sau potrivit instrucțiunilor dumneavoastră.

Ne vom asigura, în limite rezonabile, că datele dumneavoastră nu părăsesc Spațiul Economic European, însă, în măsura în care vom transfera date către state din afara SEE, ne vom asigura, în toate cazurile, că transferurile sunt legitime, având la bază consimțământul dumneavoastră explicit sau alt temei legal.

G. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

 • Dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține, de la CECCAR, la cerere și în mod gratuit, confirmarea faptului că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu sunt prelucrate de către CECCAR și dreptul de a fi informat cu privire la respectiva prelucrare;
 • Dreptul de a rectifica datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține de la CECCAR rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal incorecte/incomplete;
 • Dreptul de a șterge datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține de la CECCAR, ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, însă în acest caz nu veți mai putea utiliza contul/ forumul. Acest drept nu va putea fi exercitat în măsura în care CECCAR are obligația conform legii să păstreze și să proceseze anumite date cu caracter personal, de exemplu în cazul solicitărilor de accesare a oportunităților furnizate de către Corp. Datele pot fi șterse în următoarele situații: 
  • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
  • în cazul în care vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
  • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
  • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
  • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau dreptului intern sub incidența căruia se află operatorul. 
 • Dreptul de a restricționa prelucrarea: dreptul de a obține de la CECCAR restricția de prelucrare, în următoarele cazuri:
 1. (i) acuratețea datelor cu caracter personal este contestată de dumneavoastră,
 2. (ii) procesarea este nelegală și prin urmare, vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea prelucrării,
 3. (iii) CECCAR nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar dumneavoastră solicitați aceste date pentru stabilirea, exercitarea și apărarea unor pretenții legale.

Aveți dreptul de a vă opune în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate în scop de reclamă, marketing și publicitate sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.

 • Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal printr-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și dreptul ca aceste date să fie transmise de către CECCAR către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
 • Dreptul la opoziție reprezintă dreptul ca în orice moment, din motive legate de situația dumneavoastră particulară, să vă opuneți prelucrării datelor în temeiul interesului legitim, cu excepția cazului în care CECCAR are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau atunci când scopul prelucrării este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;   
 • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate reprezintă dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate exclusiv pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice sau vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
 • Dreptul de a retrage oricând consimțământul dat în vederea încetării prelucrării datelor care se bazează pe consimțământul dumneavoastră. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului acordat înainte de retragere.
 • Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere sau instanțele competente, atunci când considerați că datele cu caracter personal sunt prelucrate în mod nelegal de către CECCAR. Astfel, beneficiați de dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la adresa: București, B-dul G-ral Gheorghe Magheru, nr. 28-20 Sector 1 ori prin e-mail la: anspdcp@dataprotection.ro, sau instanțelor competente pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal care v-au fost încălcate.

Drepturile mai sus menționate sunt expres prevăzute în Regulamentul (UE) 679/2016 pentru protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și pot fi exercitate de către dumneavoastră în orice moment.

H. CUM PROTEJĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

CECCAR pune în aplicare măsuri de siguranță administrative, tehnice, organizatorice și fizice pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale, ilegale sau neautorizate, pierderii, alterării, accesării, comunicării sau utilizării în alte scopuri. Facem tot posibilul pentru a păstra datele dumneavoastră în siguranță. Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS), folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este cazul. Monitorizăm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri. 

Însă, chiar dacă facem tot posibilul, nu putem, garanta că transmisiile de date pe Internet pot fi 100% sigure. În consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea informațiilor pe care le transmiteți și înțelegeți că orice informație pe care o transferați către noi, se face pe propriul dumneavoastră risc. Cu toate acestea, instituția noastră folosește măsuri de securitate a site-ului în conformitate cu cele mai bune practici pentru a proteja site-ul web, e-mailurile și listele de corespondență.

De asemenea, suntem conștienți că pot apărea incidente de utilizare greșită sau incursiuni neautorizate de program. În aceste situații, obiectivele noastre sunt de a izola cât mai rapid problema, pentru a asigura sau restabili funcționalitatea corespunzătoare și pentru a minimiza neplăcerile utilizatorilor noștri. Dacă este necesar, vom informa autoritățile competente cu privire la încălcările de securitate a datelor. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea încălcări.

Vă informăm că sunteți deplin responsabil pentru menținerea confidențialității parolei și a informațiilor înregistrate pe acest site, precum și pentru toate înregistrările realizate pe contul dumneavoastră. Prin prezenta, consimțiți să notificați în scris reprezentanții CECCAR indicați în cuprinsul acestei Politici de confidențialitate, cu privire la orice utilizare neautorizată a parolei dumneavoastră, respectiv a contului dumneavoastră. CECCAR nu poate fi ținută responsabilă pentru niciun fel de prejudiciu rezultat ca urmare a neîndeplinirii acestor obligații de către dumneavoastră.

I. ACTUALIZAREA POLITICII NOASTRE

Conținutul acestei Politici poate fi actualizat periodic, prin republicarea versiunii revizuite în pagina pe care o vizualizați la acest moment. În cazul unor modificări semnificative, vă vom informa despre acestea prin note de informare ușor vizibile postate pe website-ul nostru, indicând la începutul documentului când a fost făcută cea mai recentă actualizare. Versiunea revizuită intră în vigoare la data publicării pe website. Responsabilitatea de a verifica conținutul acestei pagini pentru a fi la curent cu cea mai recentă versiune a acestui document vă revine în totalitate.

J. CUM NE PUTEȚI CONTACTA

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre prezenta Politica de confidențialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal, dacă doriți să vă exercitați drepturile sau să actualizăm datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră, vă rugăm să ne scrieți la sediul CECCAR din București, Intrarea Pielari, nr. 1, sector 4,ori prin e-mail, la adresa: contact@jobstart.ceccar.ro.   

Totodată vă informăm că dreptul dumneavoastră de a vă adresa în orice moment autorității de supraveghere nu va fi afectat în niciun fel dacă ne contactați în prealabil, asigurându-vă că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă cu dumneavoastră.

Datele de contact ale responsabilului nostru pentru prelucrarea datelor:

Email:  dpo@ceccar.ro 

 

Publicată la data: 20.10.2022