raluca.fodor

0756040131 0756040*** arată
Raluca.fodor@contador-iasi.ro
Job deschis - 1

Despre companie

Înființați în 2010, am evoluat rapid, transformându-ne într-o echipă de profesioniști în contabilitate și consultanță fiscală sub brandul Contador. Valorile noastre fundamentale – Dezvoltare, Colaborare și Educație – ne-au ghidat în fiecare etapă a parcursului nostru.
Dezvoltare:
Credem în dezvoltarea continuă, atât a echipei noastre, cât și a serviciilor noastre. Oferim oportunități constante de învățare și creștere profesională, susținând progresul constant.
Colaborare:
Suntem o echipă unită, unde ideile se întâlnesc și se transformă în soluții inovatoare. Colaborarea este cheia succesului nostru, iar rezultatele sunt reflectate în calitatea serviciilor pe care le oferim clienților noștri.
Educație:
Promovăm învățarea continuă și investim în dezvoltarea competențelor profesionale și personale ale echipei noastre. Suntem mereu la curent cu ultimele modificări legislative și trenduri din domeniul contabilității.
Extindere națională:
Cu un portofoliu de 320 de clienți și o echipă de 14 profesioniști tineri, ne dorim să ne dezvoltăm la nivel național. Căutăm colegi talentați și pasionați pentru a ne susține în această misiune captivantă.

Portofoliu

Fii primul care scrie o recenzie pentru „raluca.fodor”

Evaluarea dvs. pentru această listă